PORTRETTEKENING IN OPDRACHT

 

Op deze pagina vind je alle informatie over het aanvragen van een persoonlijk portret. Scroll door naar beneden om meer te lezen over mijn werkwijze, de prijslijst en een overzicht van de afdrukmogelijkheden. Mocht je besluiten een portret te willen aanvragen, dan kun je via het opdrachtformulier al je wensen doorgeven.

 

Ik hoor graag van je, en zie uit naar een mooie samenwerking!

 

Werkwijze

 

  1. AANVRAAG Je kunt een portret aanvragen door het opdrachtformulier op deze pagina in te vullen. (scroll verder naar beneden of klik hier)

  2. CONTACT Nadat je het opdrachtformulier hebt verzonden neem ik zo snel mogelijk contact met je op via e-mail om je specifieke wensen door te spreken. Ik laat je weten wanneer ik je opdracht kan inplannen, en hoe lang het uitvoeren van je opdracht ongeveer zal duren. Houd er rekening mee dat het voltooien van een opdracht, afhankelijk van het aantal getekende personen, zo'n 8 - 10 weken kan duren.

  3. BEVESTIGING Nadat we hebben afgesproken hoe en wanneer je opdracht uitgevoerd zal worden stuur ik je een betaallink voor de eerste helft van het afgesproken bedrag. Wanneer je deze eerste aanbetaling hebt overgemaakt is je opdracht bevestigd.

  4. VOORTGANG Ik begin je opdracht met het maken van een schets. Als die klaar is e-mail ik je daarvan een foto, zodat je een idee hebt hoe het portret er in grote lijnen uit zal komen te zien. Je kunt op dat moment nog eventuele wijzigingen doorgeven. Als je akkoord gaat met de schets begin ik aan het uitwerken van je portret. Tijdens het uitwerken mail ik je nog een keer een foto, zodat je kunt zien hoe het wordt. Kleinigheden kunnen dan nog aangepast worden, maar ik kan dan geen grote veranderingen meer doen. Als je portret klaar is mail ik je een foto met het eindresultaat. 

  5. ONTVANGST Als je helemaal tevreden bent stuur ik je een betaallink voor de tweede helft van het afgesproken bedrag. Wanneer de tweede aanbetaling is overgemaakt stuur ik het portret (in groot formaat en zonder watermerk) via e-mail naar je toe. Mocht je niet tevreden zijn over het portret dan ben je niet verplicht deze af te nemen. De eerste aanbetaling zie ik dan als vergoeding voor de gemaakte kosten en voor de tijd die ik heb gewerkt aan je portret.

 

BELANGRIJK!

 

Wachtlijst
Om elk portret de aandacht te kunnen geven die het verdiend, neem ik niet meer dan drie opdrachten tegelijkertijd aan. Als alle drie plekken op de wachtlijst bezet zijn, heb ik een tijdelijke stop voor nieuwe aanvragen. Via mijn nieuwsbrief maak ik bekend wanneer er weer nieuwe plekken op de wachtlijst vrij zijn. Je kunt je onderaan deze pagina aanmelden voor mijn nieuwsbrief om daarvan als eerste op de hoogte te zijn.

 

Foto's
Voor het maken van je portret heb ik één of meerdere duidelijke foto's nodig. Groot formaat, goed belicht en scherp. Hoe duidelijker de foto('s), des te mooier de tekening. Het is mogelijk verschillende foto's samen te voegen tot één groepsportret. Kom je er niet uit? Je mag me altijd een paar foto's sturen zodat we samen kunnen kijken welke het beste is.


Prijslijst

(Tamara Art is vrijgesteld van btw)

Realistisch portret (zwart/wit) Prijs €
1 persoon 75,00
extra persoon + 20,00
1 huisdier 50,00
extra huisdier + 15,00
met tekst + 5,00

Lineart portret Prijs €
1 of 2 personen 17,50
extra persoon + 2,50

Inclusief achtergrondkleur naar keuzeVraag een portret aan
Voorbeeldfoto van een digitaal portret

Vraag je persoonlijke portret aan! Geef in het opdrachtformulier hieronder je wensen en je gegevens door.

 

Let op dat dit een opdracht is voor een digitale tekening. Je ontvangt het portret via e-mail, als een digitaal bestand. Dit bestand heeft een hoge resolutie, zodat je het zelf op elk gewenst formaat kunt laten afdrukken. Dit is een aanvraag voor een portret en nog niet een definitieve bevestiging van de opdracht. Je hoeft daarom nu nog niks te betalen. Ik neem via e-mail contact met je op om alles door te spreken. Je wensen kunnen dan eventueel nog gewijzigd worden. Wanneer we helemaal akkoord zijn en je de eerste aanbetaling hebt overgemaakt is je opdracht bevestigd.