OVER MIJ

 

Foto van Tamara Dijkstra

Mijn naam is Tamara Dijkstra-Gómez. En mijn grote hobby is tekenen! Ik vind het geweldig om mensen blij te maken met een uniek portret van zichzelf of van een dierbare!

 

Zo'n tien jaar geleden ben ik begonnen met tekenen. Ik maakte toen potloodtekeningen op papier. Toen ik daarvan foto's op Facebook zette kreeg ik vaak de vraag of ik een portret in opdracht wilde maken. Omdat ik veel in het buitenland verblijf kon ik die opdrachten toen niet aannemen. Men zou dan wel heel lang op een tekening moeten wachten. Daarom heb ik de overstap gemaakt naar digitaal tekenen. Dit doe ik met een speciale stylus pen op een tablet. Deze manier van tekenen was eerst wel heel erg wennen. Want tekenen op papier of op de tablet, dat maakt toch wel een heel verschil! Maar inmiddels kan ik zeggen dat ik de smaak helemaal te pakken heb, en met net zoveel plezier op de tablet teken als dat ik dat op papier deed! Het leukste onderdeel van het tekenen vind ik om na het schetsen langzaamaan schaduwen en meer details toe te voegen, waardoor het portret echt tot leven komt! 

 

Op deze website wil ik graag mijn - Portfolio - laten zien. Daarin vindt je (bijna) al mijn tekeningen. Daarnaast wil ik via deze website ook de mogelijkheid bieden een - Tekening in opdracht - aan te vragen.

 

Kijk gerust even rond op deze site. Mocht je vragen hebben of meer informatie willen, voel je dan vrij om contact met mij op te nemen. Ik hoor graag van je!

 

- Tamara Dijkstra-Gómez -


Een paar weetjes over mij

 

  • Ik ben geboren en getogen in Friesland

  • Ik heb nog meer creatieve hobby's zoals fotografie en handwerken (haken en frivolité)

  • Ik heb drie zussen die alle drie ook erg creatief zijn

  • Ik woon met mijn man in de Dominicaanse Republiek

  • Ik heb een aangeboren gehoorbeperking, waarvoor ik hoortoestellen draag

  • In de zomer werk ik in Nederland als begeleider in de gehandicaptenzorg

  • In de Dominicaanse Republiek doe ik vrijwilligerswerk voor onze stichting: The Bread Basket. Deze stichting biedt voedselhulp in arme wijken.